Tlačenka klasický, zabijačkový produkt který zná každý z Vás. Někdo jí má rád a někdo zase ne. Jí se klasicky s chlebem, cibulkou a horčící k pivu. Exnovácký experimentátor Láďa Hruška se rozhodl vyzkoušet něco netradiční a tlačenku osmahl! Dosáhl zajímavého výsledku. Také byste rádi něco takového zkusili? Podívejte se na jeho recept.
Co si připravit na stůl
- 4 centimetrové plátky tlačenky
- 2 vejce
- 1 hrnek hladké mouky
- 1 hrnek strouhanky
- 1 hrnek oleje na smažení
Jak budeme postupovat?
Nejdříve doporučujeme obstarat nějakou kvalitní tlačenku přímo od řezníka! Jakmile jí budete mít, tak tlačenku rozkrájejte na plátky, obalte ve vajíčkách, mouce a strouhance. Ná pánvi rozpalce olej a pěkně dozlatova tlačenku opečte.
Rychlé, jednoduché a chutné neříkali jsme to?